50 jaar Permeke

Posted on Posted in Algemeen nieuws

50 JAAR PERMEKE

Beste ouders, gastjes en sympathisanten

49 jaar geleden, namelijk op 13 september 1967, hadden onze voorgangers de eer om in Jabbeke een jeugdbeweging op te richten: Scouts Permeke. Logischerwijs kunnen wij ons 50- jarig bestaan niet onopgemerkt laten voorbijgaan en daarom wordt scoutsjaar 2017-2018 een echt feestjaar!

We hebben al heel wat ideeën om hier een spetterend feest van te maken, maar ook jij kan ons misschien helpen. Het plan is om een groot evenement te organiseren, alsook een klein museum te maken met allerlei zaken die door de jaren heen gelinkt werden/worden aan onze scouts. Zo zijn we op zoek naar oude uniformen, foto’s vanaf het prille begin, leuke anekdotes, enzovoort. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar oud-leden/oud-leiding. Heb jij nog contacten van vroeger in onze Scouts, ken je iemand die nog foto’s heeft of heb je zelf nog het één en het ander liggen, contacteer ons dan via groepsleiding.permeke@gmail.com en help ons zo een heleboel herinneringen boven te halen en er een spetterend feest van te maken! Als u foto’s mocht hebben gelieve deze door te sturen met eventuele data zodat we een tijdlijn aan herinneringen kunnen maken.

Alvast bedankt!