OVERGANGSWEEKEND PERMEKE

Posted on Posted in Algemeen nieuws

Beste gasten, ouders en sympathisanten

scouts permeke overgang

Het is weer zover! Scouts Permeke organiseert weer hun übercool overgangsweekend. Zoals altijd staan jullie centraal in dit weekend. Spel, plezier, avontuur, survivaltechnieken,… dit en nog veel meer staat dit weekend te gebeuren. Dit weekend staat ook voor de start van een nieuw spetterend scoutsjaar boordevol activiteiten.

Sta je te popelen om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken? Wil je weten hoe je een megastoer kamp bouwt? Is Bear Grills jouw superheld en wil je ook survivallen als de beste? Markeer dan alvast zaterdag 17 en zondag 18 september in uw agenda. Dan nodigen wij jullie uit om 9u30 aan ons gesjord ‘scoutsdorp’ aan de lokalen.

Dit jaar werken we opnieuw met voorinschrijvingen. Dit formulier vindt u via onze site en via facebookpagina. Om deel te nemen aan de overgang en om lid te worden van de scouts moet je vooringeschreven zijn.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Een jaar vol leuke en spannende activiteiten kost €55. Waarom plots zoveel? In dit bedrag zitten alle 4-uurtjes voor het hele jaar. Dus er wordt geen eurootje meer verwacht aan het begin van elke activiteit. Wanneer er nog een broer of zus in de scouts zit dan komt dit neer op €52.

Zoon of dochter toch nog niet overtuigd? Geen probleem, voor €5 kan hij/zij het eens proberen op het overgangsweekend.

Vriendelijke groetjes
Het volledige leidingsteam!