Activiteiten Givers

Activiteitenkalender 2016-2017

September 2016 is al halverwege en als je een beetje scoutsbloed door je aderen hebt stromen, weet je al lang wat er rond deze tijd van het jaar gebeurt. Juist ja, SCOUTSJAAR 2016 – 2017 is klaar om alweer een vliegende start te nemen! Whoppaaaaaaa!

Dit jaar zal weer niet anders zijn: een jaar vol leute, lachen, avontuur, vette spelen, creativiteit, teamwork, enthousiasme, inspiratie, en nog veeeeeel meer!

Bij de givertak hanteren we enkele cruciale regels en gewoonten.

• Vanaf 10 minuten voor aanvang van de activiteit ben je welkom! Het heeft geen zin om al een half uur of een uur op voorhand af te komen.
  • Leute maken is een must! Betrek iedereen erbij.
  • Roken en alcoholgebruik in en rond het scoutsgebeuren kunnen niet. Sancties zullen gebruikt worden!
  • Gsm’s worden tijdens activiteiten niet gebruikt. Let daarnaast ook op voor horloges ed. aangezien je tijdens activiteiten wel eens serieus vuil kan worden. Je draagt ze beter niet of op eigen verantwoordelijkheid.
  • Communicatie verloopt altijd via Facebook (verder als ‘smoelboek’ vermeld) en email. Emailadressen die werden doorgegeven op medische fiches of via de voorinschrijvingen worden gebruikt. Controleer die dan ook af en toe.
  • Givers worden elke activiteit met de fiets verwacht. Het is aangewezen om met een degelijke fiets te komen die reglementair in orde is (voorzien van lichten, remmen,…).
  • Enkel derdejaar Givers worden op vrijdag- en zaterdagavond in de scoutsbar toegelaten. Alcoholische dranken worden enkel aan 16+ geschonken en met mate. Dit heeft echter niets te maken met activiteiten en bijgevolg zijn wij niet verantwoordelijk.
  • Makt leute!
  • Bij problemen, vragen, opmerkingen,… kun je ons altijd bereiken via de contactgegevens achteraan dit Taf&Toetje.

Het tweede semester van het scoutsjaar werd voor onze Givers zeer goed ingezet met een spannende dropping en een schitterende leefweek. Om deze trend verder te zetten hebben we wat moeten schuiven in de activiteitenkalender. Hieronder vindt u de aangepaste versie van onze agenda.

11 maart             Wafelverkoop                  9h30 – 17h

Voor de jaarlijkse wafelverkoop verwachten we dat iedereen met een blije smoel, een goeie dosis verkooptechnieken, een lege portefeuille, een fiets, een grote rugzak of fietszakken of dergelijke, een lunchpakket en een volledig uniform om 9h30 aan de lokalen staat. Per verkochte doos krijgt de tak een percentje voor op kamp!

18 maart             Geen activiteit

25 maart             Bezoek aan het Benidorm van de Vlaamse Costas           9h45 – 17h

Goeiendag gaan zeggen aan bomma en bompa aan de Vlaamse Costas. Meer uitleg hoeft hier volgens ons niet bij. Vergeet uw fiets en 4 euro niet alstublieft dankuwel joooooo

1 april                  Ontbijtdelux                     9h30 – 11h

Een goed, stevig ontbijt op een zaterdagmorgen. Eweneh, niejt beters

8 april                  Geen activiteit

Deze avond is het Rock Permeke! Dit is een plezant evenementje van de Jonggivers waarop er enkele bandjes optreden. Dit is voor ons geen activiteit, maar iedereen is welkom dus we zien jullie daar misschien! Tot dan 😉

15 april                 Verzamelingsje                14h – 17h

Verzamelingsje van voorwerpen voor de tombola op de spaghettiavond! Heb je thuis nog iets liggen dat zelf niet meer nodig hebt, maar dat zeker nog niet kapot is? Breng het gerust mee! Hoe mooier de prijzen, hoe meer we kunnen verdienen voor op kamp!

22 april                SENSUAL 2017                  13h30 – 17h30 + 20h – 24h

Op de jaarlijkse scoutsfuif wordt er van de Givers verwacht dat ze ook een handje toesteken bij het opzetten van tenten, decoraties, bar,… op het sensualveld. Ook ’s avonds zou het aangenaam zijn mochten er tot 24h nog Givers helpen aan de inkom en aan de bar. Hiervoor krijgt onze tak opnieuw een mooie cent dat kan geïnvesteerd worden in onze zalige zomerkamp dat ook bijna voor de deur staat!

29 april                Weekendje à la folie     Exacte uren volgen

Het einde van ons scoutsjaar is bijna in zicht… Reden te meer om nog eens goe te profiteren! Het weekendje loopt van vrijdagavond tot zondagmiddag. Exacte uren, benodigdheden, prijs,… volgen ten laatste een week op voorhand.

6 mei                    Afscheidsbbq + vergadering voor spaghettiavond           18h – 22h

Op deze voorlaatste activiteit komen we nog eens samen om te vergaderen over onze Spaghettiavond. Dit is een belangrijke meeting omdat onze spaghettiavond opnieuw top moet zijn!

Niet beter om dit te doen tijdens een bbq’tje aan de lokalen!

13 mei                 Spaghettiavond                               13h30 – …

Een knallend Italiaans einde! Hupla! We rekenen op jullie inzet en toetonéééééééééé 😉

Verder kunnen we ook al zeggen dat het kamp doorgaat van 3 tot 13 juli 2017! De kampvoorstelling zal plaatsvinden rond april-mei.

We zijn er van overtuigd dat jullie deze aangepaste agenda even hard zien zitten als wij! Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn, mag je gerust iets laten weten!

Stevige linker

De Giverleiding