Activiteiten kawellen

Liefste kawellen en beste ouders,

het nieuwe scoutsjaar gaat weer van start en bij een nieuw scoutsjaar hoort natuurlijk ook: nieuwe activiteiten. Als je het niet meer zou weten welke activiteit wanneer zou zijn dan hebben we hier speciaal voor jou een geheugensteuntje!!

Wij hebben er al vast zin in, jullie ook?

 

24 december:             geen activiteit
31 december:            geen activiteit
7 januari:                     geen activiteit 

14 januari :                  filmochtend 9-11u30

Omdat het zo koud is buiten dachten we dat een film in de ochtend, onder een warm dekentje en met je pyjama nog aan wel een leuk idee zou zijn. Je mag zeker films meebrengen van thuis en je pyjama moet je dus aanhebben! Wij zullen onze pyjama ook aanhebben.

21 januari :                  hunger games 14-17u

Kennen jullie de film de hunger games? Ja à super! Nee à geen probleem, vandaag zal je hem zeker leren kennen aan de hand van super leuke activiteiten! Tot Dan!

28 januari :                  reis rond de wereld 14-17u

Vandaag gaan we samen met de kapoenen in de sporthal reis rond de wereld spelen. Dit is al elk jaar een super leuke activiteit geweest dat je echt niet wilt missen! Dus afkomen is de boodschap!

4 februari :                  geen activiteit

Na vorige week zoveel verschillende landen te hebben gezien en omdat we zoveel hebben gereisd zijn wij als leiding een beetje moe geworden, daarom deze week geen activiteit. Tot volgende week!

11 februari :                minions spel 14-17u

Vandaag gaan we ons omkleden in echte minions! We mogen je niet meer herkennen als een mens maar je moet een echt minion zijn. Wie we nog herkennen krijg van ons een laagje gele ver J. Dus verkleden is de boodschap! Wij zullen ons ook verkleden!

18 februari:                 Valentijn 14-17u

Valentijn is helaas al gepasseerd. Maar speciaal voor jullie veranderen we 18 februari ook in Valentijn. Meisjes, trek maar jullie mooiste kleedje aan en voor de jongens: jullie mooiste pak met strik of das. Wij zijn al benieuwd naar jullie. Tot dan!

25 februari :                givers geven activiteit 14-17u Vandaag komen onze eigen givers van Scouts permeke activiteit geven. We zijn vandaag even benieuwd naar jullie want wij weten ook van niets. Zeker komen vandaag, maak de givers het maar lastig.

4 maart :                      geen activiteit

Na vorige week de givers zo veel te moeten helpen zijn wij als leiding uitgeput. De givers kunnen het nog niet zo goed eh? Wij zullen het volgende week weer overnemen van hun. Tot volgende week.

11 maart :                    wafelverkoop 10-17u

Vandaag is het onze bekende wafelverkoop. Haal jullie beste verkoop technieken maar boven want we zullen ze zeker nodig hebben vandaag! Het is een lange dag vandaag dat wil zeggen dat je ook je lunchpakket moet meenemen. Tot dan!

18 maart:                     meisjes tegen jongens 14-17u

Meisjes tegen jongens. Wie is er sterker? Wie is er slimmer? Wie is er leniger? Vandaag komen we het te weten. Allemaal afkomen om te laten zien wie er de beste is. 

25 maart :                    geen activiteit

Na vorige week te laten zien wie er de sterkste is moet de leiding er even van bekomen, dit hadden we niet verwacht. Maar volgende week staan we weer voor jullie klaar met een super coole activiteit!

01 april :                      claris special 14-17u

Vandaag is claris jarig en het is 1 april?? Dat moet dus zeker gevierd worden! Claris maakt voor vandaag een speciale activiteit, wij als andere leiding zal al heel benieuwd, jullie ook? Ik zou zeker komen vandaag!

8 april :                        ontbijtactiviteit 9-11u30

Vandaag houden we een ontbijtactiviteit. Niet te veel eten dus thuis voor je naar de scouts komt anders zal je niets meer kunnen eten. Wat we vandaag zullen maken is nog een verassing.

15 april :                      wieltjesdag 14-17u

Wieltjesdag. Hmmmmm, wat zouden we toch kunnen doen vandaag? Iemand die het weet? We geven jullie 1 tip, neem iets van wieltje mee vandaag. We blijven wel op het terrein van de scouts.

22 april :                      geen activiteit

Volgende week is het weekendje, dat wil zeggen dat we deze week nog een beetje gaan uitrusten dat we er zeker klaar voor zijn! Allemaal afkomen volgende week is dus de boodschap!! Wij hebben er al veel zin in.

29 en 30 april :           weekend

De kawellen worden op 29 april om 10 uur verwacht aan de scoutslokalen voor een mega cool weekendje. We gaan op een verrassingsactiviteit in de avond en doen een super leuk spel de zaterdagmiddag! Hou jullie maar klaar voor een spetterende weekend! Jullie ouders mogen de zondag 30 april om 11 uur achter jullie komen. Hopelijk kan iedereen komen, de leiding heeft er al super veel zin in! Tot dan.  

06 mei:                        oe vettiger oe prettiger 14-17u

DE activiteit van het jaar! Als gastje doe je vandaag kleren aan die heel vuil mogen worden en best kleren die in de vuilbak mogen belanden. Voor de ouders raden we aan om een doek in jullie auto te leggen en de ramen zeker open te laten als jullie terug achter je zoon/dochter komt. Tot dan!

13 mei :                       dagje zee 10-17u

Als afsluiter van het jaar gaan we nog eens een dagje naar de zee. Dit jaar is dit samen met de kapoenen. We spreken af om 10 uur aan het gemeentehuis van De Haan (Leopoldlaan 24), daar kunnen jullie om 17 uur jullie zoon/dochter ook terug komen ophalen. Wat nemen jullie best mee? Een lunchpakket, strandhanddoek, zonnecrème, bikini of zwembroek, hoofddeksel en natuurlijk het zonnetje! Hopelijk tot dan!

 

Contactgegevens:

Voor vragen, opmerkingen of ander belangrijke zaken kan je ons altijd bereiken op ons emailadres. Verder mag je ons ook altijd een belletje geven. We proberen u dan zo goed mogelijk te helpen.

Email:            Kawellen.permeke@hotmail.com

Gsm-nummers: takleiding.

  • Ella Stroobandt :0491/73.12.88
  • Amber Demey: 0470/01.74.63

 

Groetjes van jullie leiding en tot snel!

Ella, Thibaut, Claris, Robin, Babette, Timme, Louis en Amber