Lid worden ?

Is uw kind minimum 6 jaar of wordt hij/zij nog 6 jaar dit jaar en wil hij/zij dit allemaal zelf eens mee maken?

Ja! Kan ik een activiteit laten uitproberen?

Zeer zeker, stuur daarvoor een mailtje naar groepsleiding@scoutspermeke.be met de leeftijd van uw kind, u krijgt dan een mailtje terug met meer informatie over de volgende activiteit.

Wow, dat was mega-spectaculair-zalig! Hoe kan ik lid worden?

U kunt via onderstaande link u zoon of dochten voor-inschrijven in scouts Permeke.

Klik hier voor de link.

Ja maar ja, wa kost dat dan?

Het inschrijvingsgeld voor een gans jaar bedraagd 55€ (of 52€ vanaf het 2de kind). Hierin zit de verzekering van uw kind en de prijs voor de 4-uurtjes voor gans het jaar. Hierbij heeft uw kind ook nog een sjaaltje nodig dit kost 5€.

Indien uw zoon/dochter in de jonggivers of givers zit heeft hij/zij ook nog een scoutshemd nodig. Meer informatie hieromtrent vindt u bij uniform.

Check zeker ook eens de pagina “papierwerk” voor meer informatie over hoe u een deel van het inschrijvingsgeld en/of kampgeld kunt terugvorderen bij uw mutualiteit.

Tijdens de activiteit gelden er een paar afspraken, klik hier om ze te lezen.
Ik wil wat meer achtergrond/extra informatie !

Lees de kleine gids, een infoboekje voor ouders.

Scouts & Gidsen vlaanderen heeft enkele jaren geleden een mooi filmpje vrijgegeven die de loopbaan van een scoutser in de verschillende takken in the picture zet. Veel kijkplezier!