Jin, leiding en VT (+17 jaar)

Jin (17-18 jaar)

Jij en Ik een Noodzaak. Jins  leven 1 jaar intens samen in hun jin-tak. In hun eigen ‘jonge’ stijl werken ze gekke activiteiten, projecten en zelfs hun kamp uit. Al doende leren ze samenwerken en verantwoordelijkheid opnemen. Hieruit groeit engagement voor de groep en voor de samenleving. De jin-tak bestaat uit alle 17-jarigen uit district “Brugse Vrije” (waarvan onze scouts deel uitmaakt) op die manier leren ze veel leeftijdsgenoten kennen binnen ons district.

Aangezien de meeste jin-leden uit Brugge komen is het vanzelfsprekend dat de activiteiten doorgaan in Brugge. De voorbereidingen van de activiteiten worden zowel door de leiding, als door de jinners zelf gedaan. Ook bij de jin is er tijdens de zomervakantie een kamp.

De Jin-lokalen: Paul Gilsonstraat, 8200 Sint-Andries

Neem contact op met de groepsleiding voor meer praktische informatie.

Leiding (18-… jaar): M/V met talent!

Is werken met kinderen & jongeren altijd al je favoriete bezigheid geweest? Ben jij een kei in organiseren? Wil jij je inzetten als vrijwilliger met als grote beloning de feedback van je gasten? Wil je graag nieuwe mensen leren kennen die wel eens vrienden voor het leven kunnen worden? Hou je van heuse sjorringen, in je tent liggen terwijl het regent, creatief eten klaar maken, een zot groot kampvuur, kortom het buitenleven?

Dan ben jij de geknipte persoon die we zoeken! Neem contact op en we zullen je met plezier verder helpen!

VT:  actief oud leiding

De VT-tak (voortrekkers) zijn oud-leiding die zich niet meer full-time kunnen inzetten maar die bij speciale gelegenheden nog eens de handen uit de mouwen komen steken. Zij organiseren ook af en toe een activiteit voor de leiding.

Klik hier voor een leidings & VT overzicht